Anderwijs

Telefoonnummer organisatie
612496834
Adres en huisnummer
Postbus 13228
Aanhef
mevrouw
Voornaam
Jaenet
Tussenvoegsel
ter
Achternaam
Schure

Over de Organisatie

Anderwijs is een landelijke vereniging die bijspijkerkampen organiseert voor scholieren uit het voortgezet onderwijs tijdens de schoolvakanties. Een weekend of een week lang wordt er in kleine groepjes van drie deelnemers bijgespijkerd door een team van enthousiaste vrijwilligers. Dit zijn studenten en pas afgestudeerden. In een ontspannen sfeer wordt er bijgespijkerd in de vakken die de deelnemer moeilijk vindt. Natuurlijk is er naast het bijspijkeren ook tijd voor ontspanning en plezier. Tussen het bijspijkeren door is er voldoende vermaak en elke avond verzorgt de leidingploeg een leuk avondprogramma.

Anderwijs biedt een aanvulling op het voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO, VWO). Een bijspijkerkamp van Anderwijs kan een oplossing bieden bij slechte cijfers, een opgelopen achterstand of problemen met de concentratie. Het bijspijkeren gebeurt in kleine groepjes, waardoor individuele problemen kunnen worden aangepakt.

Elke bijspijkerdag wordt zes uur besteed aan schoolwerk. Elke deelnemer krijgt veel tijd en aandacht waardoor maatwerk mogelijk is. Een deelnemer maakt niet alleen huiswerk, maar krijgt ook begeleiding in het hanteren van de leerstof. Vaak leren deelnemers op een andere manier met de stof om te gaan. Dat werkt ook door na het kamp. Veel deelnemers gaan met meer zelfvertrouwen naar school.

Huidige vacatures van Anderwijs

No job listings found.