Stichting Jan XVII – Monastiek Laboratorium ZeeVELD

Transitium ZeeVELD: Geef je leven een wending
Telefoonnummer organisatie
0251-658457
Adres en huisnummer
Noorderstraat 2
Aanhef
de heer
Voorletter(s)
T. A
Voornaam
Thomas
Tussenvoegsel
van
Achternaam
Kleef
E-mail contact
thomas@jan17.nl
Telefoonnummer
0251-658457

Over de Organisatie

Stichting Jan XVII is een monastiek laboratorium, tevens verblijfsaccommodatie. Voor het inhoudelijk aanbod zie: www.transitium.org en www.jan17.nl. Een goede indruk van huis en omliggend groen biedt www.zeeveld.nl.

Het vrijwilligerswerk van Jan XVII wordt op aanvraag aangeboden in samenhang met het Liber leerprogramma. Het is daarmee bijvoorbeeld heel geschikt voor wie te kampen heeft met een burnout of een rouwproces.

De combinatie van het Liber-leren en het vrijwilligerswerk blijkt een heel effectieve. Gemiddeld verrichten onze vrijwilligers vier uur werk per week tegen een uur Liber begeleiding.

Huidige vacatures van Stichting Jan XVII - Monastiek Laboratorium ZeeVELD

Manusje van Alles (m/v)
Onze groepsaccommodatie in Bakkum (Transitium ZeeVELD) zoekt een dienstverlener die in de buurt woont (1901MT) en op afroep beschikbaar is voor gevarieerd kluswerk...
Stichting Jan XVII - Monastiek Laboratorium Noorderstraat 2, ZeeVELD, Castricum Volwassenen
Vrijwilliger gastvrijheid ZeeVELD
Op afroepbasis - de tijden zijn heel ruim van te voren bekend - is deze vrijwilliger bereid om in ZeeVELD gastgroepen te ontvangen en wegwijs te maken in het huis en om, voorafgaand aan hun komst, in en om het huis de puntjes op de í te zetten...
Stichting Jan XVII - Monastiek centrum Zeeveld Castricum Volwassenen