STG Vrijwilligershulp en mantelzorg

Telefoonnummer organisatie
0881182985
Extra telefoonnummer
0622707400
Adres en huisnummer
Alkmaarseweg 11A
Aanhef
mevrouw
Voorletter(s)
A.
Voornaam
Arianne
Achternaam
Zandbergen
E-mail contact
azandbergen@thuiszorg-gehandicapten.nl
Telefoonnummer
0881182985

Company Information

Iedereen wil het liefst zelfstandig thuis wonen. Toch is dat soms ingewikkeld. Door een beperking of een chronische ziekte kan het zijn dat de situatie onhoudbaar wordt. STG wil dat voorkomen.

Daarom ondersteunen wij mensen met een beperking en hun mantelzorgers in de thuissituatie. Met de hulp van onze betrokken vrijwilligers kunnen mensen langer thuis blijven wonen en deelnemen aan de maatschappij.

We ontlasten ouders in de zorg voor hun kind. We bieden onder meer thuishulp, maatjescontact, gastgezinnen, en bijeenkomsten voor broers en zusjes. Ook brengen we ouders bij elkaar in ondersteuningsgroepen.

Current job openings at STG Vrijwilligershulp en mantelzorg

Vrijwilliger ondersteuningsgroepen
Vol met leuke ideeën en dol op organiseren? Hou je daarnaast van actief en creatief bezig zijn, ben je ondernemend en een echte verbinder? Dan z...
STG Vrijwilligershulp en mantelzorg Beverwijk Jongeren / Kinderen
Een warm thuis met open deur en hart...
STG Vrijwilligershulp is op zoek naar gezinnen die hun deuren willen openen voor een kind met behoefte aan extra zorg en aandacht. Voor een kind met een beperking, of als kind van ouders met een beperking, kan een dag(deel) en/of een nachtje bij een vertrouwd tweede thuis een groot verschil maken...
STG Vrijwilligershulp en mantelzorg Omgeving Castricum Verstandelijke beperkingen

Reacties zijn gesloten.