stichting Huis achter de Duinen

Daar waar het welzijn de boventoon voert, zal de zorgvraag verminderen.
Telefoonnummer organisatie
0683712661
Extra telefoonnummer
0251259300
Adres en huisnummer
Rijksstraatweg 178A
Adres en huisnummer
Rijksstraatweg 178A
Postcode
1968LM
Plaatsnaam
Heemskerk
Aanhef
de heer
Voorletter(s)
R
Voornaam
Remco
Achternaam
Wijtsma
E-mail contact
algemeen

Over de Organisatie

Stichting Achter de Duinen is een kleinschalig ouderinitiatief. Op 1 december 2014 opende zich de deuren van ’t Huis Achter de Duinen voor 6 meervoudig complex gehandicapte jongvolwassenen. Samen met een vast team van 12 medewerkers en 8 vrijwilligers wordt zorg op maat geleverd waarin warmte, liefde en welzijn de boventoon voeren.

t Huis Achter de Duinen ligt aan de rand van Heemskerk vlakbij de duinen en het strand. Vandaar ook de toepasselijke naam voor het huis…… Alle voorzieningen zijn dichtbij en makkelijk bereikbaar, waardoor het prettig wonen is. Wij noemen Camping Geversduin, het zwembad de Waterakkers, maar ook die van Heliomare, het duingebied en het centrum van Heemskerk en Castricum. Ook is het strand van Heemskerk met een kwartiertje fietsen snel bereikbaar. Daarnaast is het openbaar vervoer goed geregeld met een bushalte bijna voor de deur. Kortom de ideale omgeving om te wonen.

U begrijpt dat wij niet zonder de steun van vrijwilligers kunnen. We hebben gelukkig een aantal vaste vrijwilligers, maar kunnen altijd wel hulp gebruiken. Hoe meer helpende handen, hoe beter tenslotte. Wilt u ook uw steentje bijdragen maar weet u niet precies wat u voor ons kan betekenen? We zijn altijd op zoek naar mensen voor verschillende werkzaamheden. Als u zelf eigen ideeën heeft voor vrijwilligerswerk bij Achter de Duinen, horen wij dit ook graag van u.

Huidige vacatures van stichting Huis achter de Duinen

No job listings found.