Stichting Vier het Leven

Telefoonnummer organisatie
355245156
Extra telefoonnummer
355245156
Adres en huisnummer
Energieweg 8
Aanhef
mevrouw
Voorletter(s)
A.M.
Voornaam
Anne Marie
Achternaam
Koster
E-mail contact
anne-marie@4hetleven.nl
Telefoonnummer
06-15604600

Over de Organisatie

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor senioren en ouderen (vanaf 65 jaar) die niet graag alleen op stap gaan. Onze gasten worden van huis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven. Samen met maximaal twee anderen bezoeken zij een film, een concert of een theatervoorstelling, waarbij de vrijwilliger de warme aandacht en/of ondersteunende arm biedt. Na afloop brengt de vrijwilliger zijn/haar gasten weer veilig thuis.
Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten vaak alleen thuis. Het netwerk van warme contacten (partner, vrienden, familie) wordt snel kleiner, en het risico op sociaal isolement en eenzaamheid groter. Vier het Leven zet zich in om de verbinding tussen senioren/ouderen en de maatschappij vast te houden/weer te herstellen.

Huidige vacatures van Stichting Vier het Leven

Publiciteitsvrijwilliger uitgaan voor ouderen
Om de naamsbekendheid onder senioren/ouderen in Castricum te verbeteren, is Stichting Vier het Leven op zoek naar een pr-vrijwilliger. Dit is iemand die kan vertellen over de activiteiten van Vier het Leven; hen vertegenwoordigt op netwerkbijeenkomsten, seniorenmarkten, beurzen etc...
Stichting Vier het Leven Castricum Ouderen