The International Holland Music Sessions

TIHMS Passion for Classical Talents
Telefoonnummer organisatie
0622600137
Adres en huisnummer
De Herderin 50
Adres en huisnummer
Postbus 250
Postcode
1860 AG
Plaatsnaam
Bergen NH
Aanhef
mevrouw
Voorletter(s)
C.J.
Voornaam
Joke
Achternaam
van Eersel
E-mail contact
jokevaneersel@tihms.com
Telefoonnummer
0622600137

Over de Organisatie

TIHMS biedt een uniek, internationaal platform voor gepassioneerde (18 tot 25-jarige) toptalenten in piano, viool en cello met ambitie voor een carrière in de klassieke muziek.
Met een combinatie van hoogwaardige begeleiding in zowel lessen en masterclasses door internationale topmusici als volwaardige optredens en podiumervaring in bijzondere en voor klassieke muziek hoogwaardige locaties stimuleert TIHMS de ontwikkeling van klassiek talent.

TIHMS organiseert vier verschillende activiteiten: een jaarlijkse Summer Academy & Festival voor ruim 125 jonge talenten vanuit Bergen (Noord-Holland) waarvan de besten door het gehele jaar optreden in een inspirerende internationale concertserie New Masters on Tour. Voor oud deelnemers fungeert TIHMS als impresariaat en tenslotte verzorgt TIHMS educatie over klassieke muziek op middelbare scholen [in Noord-Holland].

[TIHMS, oorspronkelijk de ‘The International Holland Music Sessions’, wordt grotendeels geleid en mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en is door de Nederlandse belastingdienst onder de naam stichting Holland Music Session & Festival aangemerkt als een culturele ANBI-stichting.]

Huidige vacatures van The International Holland Music Sessions

No job listings found.