‘tHuis Lioba

een oase van rust!
Telefoonnummer organisatie
072-2029163
Adres en huisnummer
Herenweg 85
Aanhef
mevrouw
Voorletter(s)
JJM
Voornaam
Judith
Achternaam
Peereboom-de Wit
E-mail contact
info@thuis-lioba.nl
Telefoonnummer
072-2029163

Over de Organisatie

Wie zijn wij?
tHuis Lioba is een kleinschalig (palliatief) respijthuis voor tijdelijke zorg op een unieke locatie in de duinen bij het Lioba klooster De doelgroep zijn gasten die tijdelijk even niet voor zichzelf kunnen zorgen of waarvan de mantelzorgers een pauze nodig hebben.

Team:
Het enthousiaste team goed opgeleide medewerkers bestaat uit ongeveer 45 vrijwilligers en 10 betaalde krachten. '
Met elkaar wordt er zorg gedragen voor maximaal vijf gasten.Ervaring in de zorg is niet nodig maar een dienstverlenende instelling en een groot zorghart des te meer.

Werkzaamheden:
De werkzaamheden variëren van ondersteuning in de zorg tot gespreksvoering. Van gastheer of vrouw met licht huishoudelijke taken tot een maaltijd verzorgen. Kortom, er wordt een huishouden gedraaid waarin de gast centraal staat. Eigen talenten mogen bloeien binnen onze organisatie. We onderzoeken met jou wat het beste past.

Rooster en reiskosten:
Het plannen van de 4-uurs diensten kan eenvoudig door de medewerker zelf ingevoerd worden in een on-line roostersysteem. Reiskosten en eventuele boddschappen worden vergoed.

Wat krijg je ervoor terug?
Onze vrijwilligers geven aan dat het hen diepgang geeft en voldoening. De gasten zijn vaak zo dankbaar.
Het is werken in een fijn en betrokken team en er bestaat de mogelijkheid dat je je kunt aansluiten bij een werkgroep. De verschillende mensen die je ontmoet geven een palet aan karakters en levensverhalen, wat maakt dat geen dag hetzelfde is. Erg leuk!
Regelmatig wordt er scholing aangeboden en er is 2x per jaar is er een medewerkersoverleg met aansluitend een borrel. De activiteitencommissie organiseert leuke uitjes, workshops

Huis Lioba- is onderdeel van de bloeiende organisatie: Stichting Oase Palliatieve Zorg, waartoe ook Hospice Alkmaar, de Bregtoeve en Humanitas VPTZ behoren.

Twijfel je? Bekijk onze website of beter nog: maak een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek met een van de coördinatoren

Huidige vacatures van 'tHuis Lioba

Wil jij graag werken in een enthousiast team en zinvol bezig zijn?
In 'tHuis Lioba werk je in een leuk team van vrijwilligers en proffesionals. Je draagt zorg voor maximaal vijf gasten in een fijne sfeer van warmte, veiligheid en huiselijkheid...
'tHuis Lioba Herenweg 85, 1935 AH, Egmond Binnen Ouderen