Voedselbank IJmond-Noord

Verstrekken van gratis voedselondersteuning aan deelnemers in IJmond-Noord die dat nodig hebben.
Telefoonnummer organisatie
0251 200791
Adres en huisnummer
Hilbersplein 18
Aanhef
mevrouw
Voorletter(s)
E
Voornaam
Eveline
Achternaam
Dirks
E-mail contact
secretaris@voedselbankijmond.nl

Over de Organisatie

Voedselbank IJmond-Noord heeft als doelstelling mensen in IJmond-Noord te bereiken en te helpen als die door omstandigheden (tijdelijk) voedselondersteuning nodig hebben. Door wekelijks een gratis voedselpakket te verstrekken biedt Voedselbank IJmond-Noord deze hulp. Uitgangspunt is dat het streven is naar 3 gezonde avondmaaltijden; dit is mede afhankelijk van het voedsel dat binnenkomt. Het tijdelijk ondersteunen van mensen met goed voedsel is een belangrijke voorwaarde gebleken op weg naar zelfredzaamheid.

Voedselbank IJmond-Noord biedt deze voedselhulp aan deelnemers in de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum.
Wij werken vanuit een loods op het Hilbersplein te Beverwijk en brengen de daar op donderdag gemaakte voedselpakketten iedere vrijdag naar onze 4 uitdeelpunten.

Huidige vacatures van Voedselbank IJmond-Noord

Huishoudelijke hulp gevraagd
Wij zoeken een groepje vrijwilligers die graag schoonmaken! Onze loods, waar al onze voedingsmiddelen opgeslagen staan, moet wekelijks schoongemaakt worden...
Voedselbank IJmond-Noord Hilbersplein 18, Beverwijk Volwassenen
Voedselveiligheid en Arbo
Vind jij het leuk om je in beide onderwerpen te verdiepen en ons advies te geven? Wij werken volgens het handboek voedselveiligheid. Wil jij ons daarover adviseren? Daarnaast willen we voldoen aan de arbo eisen en normen...
Voedselbank IJmond-Noord Beverwijk Volwassenen
Ambassadeur Voedselbank
Vind jij het leuk om namens de Voedselbank contact te maken met potentiele deelnemers?...
Voedselbank IJmond-Noord Beverwijk Ouderen