Voedselbank IJmond-Noord

Verstrekken van gratis voedselondersteuning aan deelnemers in IJmond-Noord die dat nodig hebben.
Telefoonnummer organisatie
0251 200791
Adres en huisnummer
Hilbersplein 18
Aanhef
mevrouw
Voorletter(s)
E
Voornaam
Eveline
Achternaam
Dirks
E-mail contact
secretaris@voedselbankijmond.nl

Over de Organisatie

Voedselbank IJmond-Noord heeft als doelstelling mensen in IJmond-Noord te bereiken en te helpen als die door omstandigheden (tijdelijk) voedselondersteuning nodig hebben. Door wekelijks een gratis voedselpakket te verstrekken biedt Voedselbank IJmond-Noord deze hulp. Uitgangspunt is dat het streven is naar 3 gezonde avondmaaltijden; dit is mede afhankelijk van het voedsel dat binnenkomt. Het tijdelijk ondersteunen van mensen met goed voedsel is een belangrijke voorwaarde gebleken op weg naar zelfredzaamheid.

Voedselbank IJmond-Noord biedt deze voedselhulp aan deelnemers in de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum.
Wij werken vanuit een loods op het Hilbersplein te Beverwijk en brengen de daar op donderdag gemaakte voedselpakketten iedere vrijdag naar onze 4 uitdeelpunten.

Huidige vacatures van Voedselbank IJmond-Noord

Voedselbank zoekt Controller!
Ben jij die operationele en financiële controller die wij zoeken? Ben jij in staat zelfstandig data om te zetten in een rapportage en daarover advie...
Voedselbank IJmond-Noord Beverwijk -- Overige --
Vrijwilligers gezocht Voedselbank IJmond-Noord
Voedselbank IJmond-Noord heeft diverse vacatures. Deze zijn erg verschillend van aard. - Wij zoeken vrijwilligers die op donderdag van 10-14 de voedselpakketten voor onze deelnemers willen inpakken...
Voedselbank IJmond-Noord Hilbersplein 18 te Beverwijk, Beverwijk Volwassenen