Voedselbank Ijmond

Verstrekken van gratis voedselondersteuning aan deelnemers in IJmond-Noord die dat nodig hebben.
  • Beverwijk
  • 2 oktober 2020
Telefoonnummer organisatie
0251 200791
Adres en huisnummer
Hilbersplein 18
Aanhef
mevrouw
Voorletter(s)
M
Voornaam
Marjolein
Achternaam
Zandbergen
E-mail contact
secretaris@voedselbankijmond.nl

Over de Organisatie

Voedselbank IJmond-Noord heeft als doelstelling mensen in IJmond-Noord te bereiken en te helpen als die door omstandigheden (tijdelijk) voedselondersteuning nodig hebben. Door wekelijks een gratis voedselpakket te verstrekken biedt Voedselbank IJmond-Noord deze hulp. Uitgangspunt is dat het streven is naar 3 gezonde avondmaaltijden; dit is mede afhankelijk van het voedsel dat binnenkomt. Het tijdelijk ondersteunen van mensen met goed voedsel is een belangrijke voorwaarde gebleken op weg naar zelfredzaamheid.

Voedselbank IJmond-Noord biedt deze voedselhulp aan deelnemers in de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum.
Wij werken vanuit een loods op het Hilbersplein te Beverwijk en brengen de daar op donderdag gemaakte voedselpakketten iedere vrijdag naar onze 4 uitdeelpunten.

Huidige vacatures van Voedselbank Ijmond

Algemeen bestuurslid Voedselbank
De rol van algemeen bestuurder van Voedselbank IJmond richt zich met name op het operationele proces. Je bent eindverantwoordelijk van het operationele proces, aanspreekpunt van de coördinatoren van onze Voedselbank en draagt zorg voor de implementatie van het vastgestelde beleid...
Voedselbank IJmond Castricum -- Overige --