Nog geen reacties

Gezellig, gezond en groen: DE MOOISTE LENTEWANDELINGEN BELEEF JE SAMEN

Stichting Gezond Natuur Wandelen brengt buurtgenoten samen met een wekelijks uurtje wandelen door het groen. Op meer dan 120 locaties door heel het land, sluiten steeds meer nieuwe mensen aan. Ook in Noord-Holland waar de natuur zich juist nú van haar mooiste kant laat zien.

Omdat samen wandelen gezelliger is, verzorgt Stichting Gezond Natuur Wandelen op steeds meer plekken wekelijkse wandelingen van een uur in een rustig tempo. Vaste tijd, vast vertrekpunt en nog gratis ook.

Met andere ogen
Wie aanhaakt bij één van de vele wandelgroepen beleeft al direct de lente met andere ogen. De wandelbegeleiders vertellen u onderweg af en toe iets over de planten- en vogelsoorten, het groen en de ontluikende natuur. Juist doordat u met een groepje bent, ziet u meer: onderweg kunt u elkaar attenderen op vliegensvlugge voorbijgangers en verborgen pareltjes. En na afloop kunt u uw belevenissen delen tijdens een gezellig kopje koffie of thee.

“Gezelligheid is het gezondste van onze wandelingen.” – Wandelbegeleider Stichting Gezond Natuur Wandelen

Enthousiaste wandelgroepen in Castricum
Aanmelden is niet nodig. Op tal van plaatsen in Noord-Holland kunt u vrijblijvend meewandelen in een rustig tempo. Ook in Castricum, waar bewoners samen op pad gaan om het groen in de buurt én elkaar beter te leren kennen. Deze en alle andere wandelgroepen in Noord-Holland vindt u op www.gezondnatuurwandelen.nl/wandelen/vind-een-wandeling/.

Wandelbegeleiders
De wandelingen worden begeleid door getrainde en gemotiveerde vrijwilligers die onderweg eventueel ook wat over de natuur vertellen. In een rustig tempo en met veel enthousiasme nemen zij u mee op pad. Zij zijn goed voorbereid, kennen de omgeving en genieten onderweg van het groen, gezonde beweging, mooie ontmoetingen en blije gezichten. Iets voor u? Neem dan contact op via onze website.

De gratis wandelingen van Gezond Natuur Wandelen in Noord-Holland worden mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, Brentano’s Steun des Ouderdoms en Provincie Noord-Holland.

Plaats een reactie