Dit stappenplan is gericht aan alle organisaties die reeds een account hadden op het voormalige platform van de Vacaturebank van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Castricum.

Door de vernieuwing van ons platform is het voor organisaties nodig om een nieuw wachtwoord aan te vragen de eerste keer dat er gebruik word gemaakt van de nieuwe Vacaturebank.

Hieronder krijgt u een stap-voor-stap uitleg hoe dit in zijn werk gaat. Heeft u naar aanleiding van dit stappenplan nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Stap 1

Om een nieuw wachtwoord aan te vragen drukt u op “wachtwoord vergeten” als u op de pagina van het Organisatie Dashboard bent.

Stap 2

Voer hier het E-mailadres van uw account op het voormalig platform. Krijgt u een melding dat uw E-mailadres niet bestaat en weet u zeker dat er al een account bestaat voor uw organisatie? Neem dan contact op met het Steunpunt.

Stap 3

U ontvangt een E-mail met een hyperlink. Deze link leidt u naar een pagina waar u het wachtwoord kunt wijzigen. Drukt u op de link.

Stap 4

Hier voert u een nieuw wachtwoord in. U kunt de tekens verwijderen die in het invoerveld staan. Drukt u vervolgens op “Wachtwoord opnieuw instellen”

Stap 5

Uw wachtwoord is succesvol aangepast! U kunt nu inloggen op het Organisatie Dashboard met uw E-mailadres en het nieuwe wachtwoord. Drukt u hiervoor op “Terug naar Stichting Welzijn Castricum” en navigeer naar het dashboard.

Stap 6

Zodra u succesvol ingelogd bent ziet u dit scherm. Hier kunt u de lopende vacatures van uw organisatie inkijken, aanpassen en aanmaken. Verder kunt u de gegevens van uw organisatie aanpassen.