Nog geen reacties

Training Fondsenwerving in mei

 

Workshop Fondsenwerving voor vrijwilligersorganisaties

Op donderdag 9 mei wordt een nieuwe workshop Fondsenwerving geboden door het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Castricum, vanwege de grote belangstelling voor de workshop in maart. De workshop wordt gegeven van 19:30 tot 22:00 uur in Geesterhage, Geesterduinweg 5 in Castricum. De kosten bedragen € 5,-.

Inhoud workshop

Willemijn van den Bos, fondsenwerver bij Stichting Vrienden van Nieuw Unicum, verzorgt de workshop Fondsenwerving voor vrijwilligersorganisaties en verenigingen in de BUCH.

Vrijwilligersorganisaties gaan de laatste jaren vaker op zoek naar alternatieve geldbronnen om (extra) geld voor hun organisatie te werven. Het kan onder meer gaan om nieuwe projecten. Een van de mogelijkheden is een beroep doen op vermogensfondsen. Deelnemers horen wat fondsenwerving is, welke manieren er zijn om aan geld te komen en welke daarvan het beste passen bij de eigen organisatie of vereniging. Daarnaast is er gelegenheid om een vraagstuk rond werven van gelden van de eigen organisatie voor te leggen en met elkaar te bespreken.

Aanmelden kan op: https://www.vrijwilligersacademiebuch.nl/gemeente/castricum/workshop-fondsenwerving-voor-vrijwilligersorganisaties-0

 

Plaats een reactie