Nog geen reacties

Training Fondsenwerving

Op donderdag 21 maart 2019 organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Castricum een training Fondsenwerving voor vrijwilligersorganisaties en verenigingen van 19.30 tot 22.00 uur in Geesterhage in Castricum.

De workshop wordt verzorgd door Willemijn van den Bos, fondsenwerver bij Stichting Vrienden van Nieuw Unicum. Vrijwilligersorganisaties gaan de laatste jaren vaker op zoek naar alternatieve geldbronnen om (extra) geld voor hun organisatie te werven.

Het kan onder meer gaan om nieuwe projecten. Een van de mogelijkheden is een beroep doen op vermogensfondsen. De workshop Fondsenwerving gaat in op welke manieren er zijn om aan geld te komen en welke daarvan het beste passen bij de eigen organisatie of vereniging.

Daarnaast wordt besproken hoe een aanvraag kan worden ingediend bij fondsen en aan welke eisen zo’n aanvraag dient te voldoen. Ook wordt ingezoomd op vragen vanuit de eigen organisatie van de deelnemers en welke alternatieve mogelijkheden er zijn om geld te werven. Voor aanmelden: www.vrijwilligersacademieBUCH.nl: training Fondsenwerving.

 

Plaats een reactie