Nog geen reacties

Vrijwilligers Bedankt 2020, anders dan anders

Uitnodiging Vrijwilligers Bedankt 2020

 

De Gemeente Castricum en Welzijn Castricum willen alle vrijwilligers uit Castricum, Bakkum, Akersloot, Limmen en De Woude graag bedanken voor hun geweldige inzet in het afgelopen jaar! Wat is er in dit bijzondere jaar, met alle coronaperikelen, veel tot stand gekomen!

Het vroeg, en vraagt nog steeds, veel flexibiliteit en creativiteit van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties om contacten door te laten lopen en activititeiten, aangepast aan de maatregelen, uit te voeren. Complimenten voor alle inspanningen die van grote betekenis waren en zijn voor de inwoners van Castricum.

Verrassingspakket en traktatie

Het lukt dit jaar, in verband met de coronomaatregelen, niet om vrijwilligers te bedanken met een aanbod van workshops, wandelingen of theaterbezoek. In deze Vrijwilligers-Bedankt editie kan gekozen worden voor een mooi verrassingspakket (met onder meer een waardebon) OF een smakelijk kopje koffie/thee met een heerlijk taartje! Van deze traktatie kan genoten worden in Snackbistro De Toren of in de nieuwe lunchroom in winkelcentrum Geesterduin: Bite2go. In samenwerking met winkeliersvereniging Geesterduin worden het pakket en de koffie/thee/taarttraktatie aangeboden.

 

Inschrijving

Inschrijven kan op de site van Vrijwilligers Bedankt, www.vrijwilligers-bedankt.nl/gemeente/castricum van donderdag 1 oktober 9.00 uur tot en met dinsdag 20 oktober zolang het aanbod beschikbaar is.

In de week van 7 t/m 15 november, worden de aangemelde vrijwilligers uitgenodigd het pakket of de bon op te halen in het vernieuwde winkelcentrum Geesterduin. Een uitnodigingsbevestiging wordt door Welzijn Castricum verzonden  met de plaats, datum en tijdstip om spreiding van ophaalmomenten mogelijk te maken en zo drukte te voorkomen.

 

Plaats een reactie