Medewerker klussenteam

Medewerker klussenteam

Structureel werk · 2–4 uur/week
Zeeweg 4, 1901 NZ Castricum, Nederland
SportBuitenKlussenEvenement & festival
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
AVC Atletiek Vereniging Castricum
#75425
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkcastricum.nl/o/AVC-Atletiekvereniging-Castricum/activiteiten/Medewerker-klussenteam/75425 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het gaat om allerlei onderhouds- en herstelklussen in en aan de gebouwen, maar ook buiten rond de atletiekbaan zijn altijd de nodige klussen te doen.

Uitgebreide omschrijving

Al vele jaren lang zijn op sportpark De Duinloper een aantal enthousiaste mensen bezig om de accommodatie zo goed mogelijk te onderhouden. Dit gebeurt op de vrijdagochtend tussen circa 9.30 uur en 12.00 uur. We starten altijd gezellig met koffie en koek.

De werkzaamheden van het Klussenteam betreffen allerlei onderhouds- en herstelklussen in en aan de gebouwen, maar ook buiten rond de atletiekbaan zijn er altijd weer de nodige klussen te doen. Het Klussenteam zorgt er, samen met anderen, ook voor dat ons clubhuis schoon en fris blijft. Ook is het Klussenteam altijd nauw betrokken bij de voorbereidingen voor de atletiekbaanwedstrijden en de Duin- en Strandlopen. Ook zorgt het team voor het nodige onderhoud van de atletiekmaterialen.

Vind jij het misschien leuk om AV Castricum te helpen en ook wat werkzaamheden op sportpark De Duinloper te doen, dan horen we dat graag van je. Enige handigheid is een pré, maar twee rechterhanden zijn zeker niet meteen noodzakelijk. Ook hoef je geen lid van AVC te zijn. Je bent altijd welkom.

Wil je meer weten, kom dan gewoon een keertje langs op de vrijdagochtend of stuur een mail.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over AVC Atletiek Vereniging Castricum

Atletiek Vereniging Castricum is een vereniging voor jong en oud, recreant en topsporter. In de praktijk zijn onze groepen voor volwassenen voornamelijk loopgroepen, zowel voor beginners als voor gevorderden. De jeugd tot 18 jaar traint naast het hardlopen ook op ver- en hoogspringen, en werpnummers als balwerpen, kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen. Dit maakt atletiek een zeer gevarieerde sport voor iedereen, op recreatief- of wedstrijdniveau. AV Castricum heeft ruim 600 leden, de leeftijd varieert tussen de 5 en de 90 jaar. Veel leden zijn al jarenlang trouw lid vanwege de gezellige sfeer binnen de vereniging, en zij genieten van het sporten op de mooiste sportaccommodatie van Castricum en omgeving.

Sportpark De Duinloper
Op Sportpark “de Duinloper” beschikt AV Castricum over een zesbaans kunststof atletiekbaan met voorzieningen voor alle technische nummers.
Op de atletiekbaan vinden trainingen en wedstrijden plaats. Ook is dit de start- en finish van de jaarlijkse serie Strand- en duinlopen. In de zomer vinden de meeste looptrainingen plaats in de duinen en op het strand.
Ons clubhuis beschikt over een eigen fitnessruimte.
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
Vrijwilliger Onderhoud Terrein
Structureel werk · 1–2 uur/week
Castricum
Vrijwilliger Onderhoud Terrein
Wij op zoek naar een enthousiasteling die ons kan helpen met het onderhoud van het terrein, zoals snoeien en schoonhouden van de paden.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Vrijwilliger fietsen met elektrische duofiets gezocht.
Structureel werk · Flexibele uren
Castricum
Vrijwilliger fietsen met elektrische duofiets gezocht.
In overleg met u, de cliënt en begeleider wordt afgesproken op welk moment een fietstochtje gemaakt wordt met de cliënt op de duofiets met trapondersteuning. Geplaatst door Standbyte Odion
Barvrijwilliger woensdagmiddag en vrijdagmiddag
Structureel werk · 1–4 uur/week
Castricum
Barvrijwilliger woensdagmiddag en vrijdagmiddag
Als barvrijwilliger ben je de tijdens de trainingen van de jongste kinderen achter de bar te vinden. Je opent en/of sluit af.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Barcoordinator zaterdag of zondag
Structureel werk · 4–5 uur/week
Castricum
Barcoordinator zaterdag of zondag
Als Barcoördinator ben je de supervisor achter de bar en help je de ouders en leden. Je opent en/of sluit af en nieuwe vrijwilligers moeten ingewerkt worden.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Secretaris sportvereniging
Structureel werk · 1–2 uur/week
Castricum
Secretaris sportvereniging
In het bestuur zijn wij op zoek naar een secretaris. Dus ben jij goed met regeltjes en het bijhouden van agenda’s, dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Gezocht: handige harry’s!
Structureel werk · Flexibele uren
Castricum
Gezocht: handige harry’s!
Ter versterking van het Klussenteam bij Welzijn Castricum, zoeken wij gedreven klusvrijwilligers. Geplaatst door Welzijn Castricum

Comments