Kennisdeling

Voor en door elkaar

Bij Vrijwilligers Informatie Punt Castricum stimuleren we graag het delen van kennis om te zorgen dat we met zijn allen zo veel mogelijk sociale impact kunnen maken op de samenleving.


Wij werken hiervoor samen met de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo onder de noemer BUCH.


Ben jij op zoek naar kennis, hulp van een expert, een interessante workshops of een online cursus? Kijk dan hieronder!

Kennisdeling via VIP Castricum

Expertbank

Experts bieden vrijwilligersorganisaties gratis kortdurende ondersteuning in de vorm van advies, coaching of begeleiding op tal van vakgebieden. De hulp wordt telefonisch, online of op locatie gegeven, afhankelijk van de vraag.

Vrijwilligersacademie BUCH

Bekijk welke workshops er in de regio gegeven worden voor vrijwilligers. De meeste workshops zijn op locatie en een aantal wordt online aangeboden. We hebben daarnaast een overzicht van e-learnings gemaakt die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt.

E-learning

Naast verschillende workshops en evenementen is er ook een groot aanbod van online leermateriaal die je kunt volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Workshops en activiteiten in de buurt

Jun26
Jaarmarkt Limmen
Community evenement · 26 jun, 10:00 - 16:00
Limmen
Jaarmarkt Limmen
Ondernemers uit Limmen, maar ook verenigingen en stichtingen zijn aanwezig om leden te werven en om te laten zien wat ze in huis hebben. Geplaatst door Vrijwilligers Informatie Punt Castricum
Zelf een workshop aanbieden

Zelf een workshop aanbieden?

Ben je niet verbonden aan een organisatie, maar weet jij alles over social media, financiën, HR of een ander interessant onderwerp? En lijkt het je leuk om je kennis te delen met een groep vrijwilligers of vrijwilligerscoördinatoren? Neem dan contact op met ons op.

Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen