Skip Sidebar
Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)

Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)

Club, vereniging of andere

Over ons

Welkom
Hartelijk welkom bij Mixed Hockey Club Castricum! MHCC is een gezellige en open hockeyvereniging, opgericht in 1967 en gevestigd op sportpark Wouterland in Castricum. Het motto van MHCC is ...

Deel
Secretaris sportvereniging

Secretaris sportvereniging

Structureel werk · 1–2 uur/week
Van Haerlemlaan 31, 1901 JM Castricum, Nederland
SportBestuurJuridischAdministratieNederlands
1 plaats over.
Activiteit Delen
Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
#80070
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkcastricum.nl/o/MHCC/activiteiten/Secretaris-sportvereniging/80070 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In het bestuur zijn wij op zoek naar een secretaris. Dus ben jij goed met regeltjes en het bijhouden van agenda’s, dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Uitgebreide omschrijving

We zijn een vereniging voor breedtesport en topsport, voor de jongste jeugd tot en met de veteranen. Met een enorme dosis enthousiasme en een frisse blik geeft het huidige bestuur leiding aan de organisatie van onze vereniging. 

Het is onze belangrijkste ambitie om een vereniging te hebben waar onze leden met plezier op eigen niveau kunnen hockeyen. Daarnaast willen we het aantal leden en actieve vrijwilligers weer laten groeien. 

 

Wat doe je?

- Het vervullen van een coördinerende rol bij bestuursvergaderingen.

- Het organiseren van leden- en bestuursvergaderingen en hier verslag van doen;

- Het beheren van het archief;

- je bent eindverantwoordelijk voor een deugdelijke en actuele ledenadministratie, wedstrijdsecretariaten, arbitrage en tuchtzaken. (Deze taken worden vervuld door een aantal vrijwilligers binnen MHCC.)

 

Voor deze vacature hoef je geen expert te zijn, enthousiasme is het belangrijkst.

 

Heb je belangstelling of vragen? Stuur ons geheel vrijblijvend een mail voor verdere informatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Ga voor meer informatie naar www.mhcc.nl. Meld je aan via [email protected]. Je vindt ons op Sportcomplex Wouterland, Van Haerlemlaan 31B, 1901JM Castricum.
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)

Welkom
Hartelijk welkom bij Mixed Hockey Club Castricum! MHCC is een gezellige en open hockeyvereniging, opgericht in 1967 en gevestigd op sportpark Wouterland in Castricum. Het motto van MHCC is "prestatie met plezier". MHCC is een club voor iedereen. Voor jong en oud, prestatie spelers en breedte sporters.

Ons uitgangspunt is hockey, waarbij iedereen kan presteren op zijn of haar niveau. Ruim 700 leden zijn actief bezig met het beoefenen van de hockeysport. Wekelijks trainen en spelen jeugdteams, seniorenteams en trimhockeyers op een fantastische accommodatie met een waterveld en twee zandvelden.

Net als vele andere sportverenigingen draait ook MHCC op de tomeloze inzet van haar leden, hun ouders en een grote groep vrijwilligers. Naast de bediening vanachter de bar, de inzet als trainer of coach, organiseren zij ook diverse toernooien, feesten, clinics en een introductiecursus voor nieuwe leden.

Hebben wij uw interesse gewekt, kom dan gerust eens kijken op onze club! Wij wensen u veel hockeyplezier op MHCC!
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
Barvrijwilliger woensdagmiddag en vrijdagmiddag
Structureel werk · 1–4 uur/week
Castricum
Barvrijwilliger woensdagmiddag en vrijdagmiddag
Als barvrijwilliger ben je de tijdens de trainingen van de jongste kinderen achter de bar te vinden. Je opent en/of sluit af.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Barcoordinator zaterdag of zondag
Structureel werk · 4–5 uur/week
Castricum
Barcoordinator zaterdag of zondag
Als Barcoördinator ben je de supervisor achter de bar en help je de ouders en leden. Je opent en/of sluit af en nieuwe vrijwilligers moeten ingewerkt worden.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Vrijwilliger Onderhoud Terrein
Structureel werk · 1–2 uur/week
Castricum
Vrijwilliger Onderhoud Terrein
Wij op zoek naar een enthousiasteling die ons kan helpen met het onderhoud van het terrein, zoals snoeien en schoonhouden van de paden.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Bemiddelaar
Structureel werk · Flexibele uren
Castricum
Bemiddelaar
Geloof jij in de sociale kracht van vrijwilligerswerk? Dan is de volgende rol wellicht iets voor jou!Geplaatst door Vrijwilligers Informatie Punt Castricum
Vriendelijke balievrijwilligers gevraagd
Structureel werk · 1–4 uur/week
Castricum
Vriendelijke balievrijwilligers gevraagd
De balievrijwilligers bij Welzijn Castricum zijn het eerste contactpunt tussen Welzijn Castricum en de inwoners van Castricum.Geplaatst door Welzijn Castricum
Nieuw
Jeugdtrainer Badminton
Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 2 sep
Castricum
Jeugdtrainer Badminton
Wij zoeken een enthousiaste vaste jeugdtrainer die onze jeugdgroep van 11 deelnemers van 10 t/m 16 jaar badmintontraining willen gevenGeplaatst door Badminton Club Castricum

Comments