Post | februari 2024 | Vrijwilligersverhalen | 1 min lezen

"Ik het fijn om een luisterend oor te zijn en ben graag servicegericht"

Joke Jansen

Mijn naam is Joke Jansen. Ik ben sinds 1,5 jaar actief als vrijwilliger baliemedewerker bij Welzijn Castricum. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit administratieve taken zoals de mail beheren en telefoon aannemen. Ik doe dit werk met veel plezier met een groep enthousiaste, fijne collega’s. Ik werk 2 dagdelen, maar dit is heel goed te combineren met mijn hobby's, op de kleinkinderen passen en wandelen met mijn twee honden.


Wat ik fijn vindt is de vrijheid die ik krijg om, naast mijn vaste werkzaamheden, andere taken op te pakken en daarmee mijn collega's kan helpen. Er wordt door collega's geluisterd naar mijn ideeën en eigen inbreng wordt gewaardeerd.


Ik het fijn om een luisterend oor te zijn en ben graag servicegericht waardoor ik me bij Welzijn Castricum op mijn plek voel. Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Indira Deelstra

Indira Deelstra - Ambassadeur eenzaamheid Join Us

| Vrijwilligersverhalen
De 20-jarige Indira Deelstra uit Castricum ontving het jeugdlintje. Zij is landelijk ambassadeur eenzaamheid ...
Lees meer
Energieklusser Cees Jan

"Energieklusser zijn is om meerdere redenen leuk, maar de belangrijkste reden is de waardering voor je werk van degene die jij helpt".

| Vrijwilligersverhalen
Wat doe je in de rol van Energieklusser?
De energieklussers gaan bij mensen langs met een smalle beurs op ...
Lees meer
Koffie schenken bij open inloop

Gastheer en gastvrouw bij de open inloop van Welzijn Castricum

| Vrijwilligersverhalen
Jos en Mariam toveren elke week met hun enthousiasme een glimlach op de gezichten van de bezoekers ...
Lees meer