Jurylid

Jurylid

Taak
Zeeweg 4, 1901 NZ Castricum, Nederland
SportBuitenActiviteiten begeleidenJeugdwerk
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
AVC Atletiek Vereniging Castricum
#75434
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkcastricum.nl/o/AVC-Atletiekvereniging-Castricum/activiteiten/Jurylid/75434 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij wedstrijden hebben we juryleden nodig. Zij zorgen voor de juiste uitslagen en zorgen dat de atleten goed en veilig hun wedstrijden kunnen doen.

Uitgebreide omschrijving

Bij wedstrijden hebben we juryleden nodig; mensen die er voor zorgen dat de atleten hun wedstrijden kunnen doen. Een wedstrijd kan niet gehouden worden zonder vrijwilligers. Taken van de juryleden zijn bijvoorbeeld het meten bij verspringen, uitslagen noteren bij hoogspringen tot aan het noteren van aankomstvolgordes bij de lange afstanden.

Wat levert dit voor je op?

Veel meer plezier in atletiek door te weten wat de regels zijn en vooral het bijdragen aan vrolijke gezichten van blije atleten. En door jouw hulp kunnen we bij AVC pupillen- en juniorenwedstrijden blijven organiseren.

Je ziet wat er allemaal bij een wedstrijd komt kijken, en je maakt veel persoonlijke records van heel dichtbij mee.

Tijdsbesteding:

Meestal een beperkt aantal uur per wedstrijd.

Voorafgaand aan het seizoen krijg je van de wedstrijdorganisatie een mail met data van wedstrijden die bij AVC worden gehouden. Je kunt zelf opgeven wanneer je een wedstrijd wilt jureren, en hoeveel uur. Het aantal wedstrijden is dus niet aan een minimum of maximum gebonden.

Ervaring?

Is niet per se noodzakelijk, we zorgen ervoor dat je meeloopt met een ervaren jurylid en we zorgen, indien nodig, voor een cursus.

Meer informatie:

Lijkt het je wat om je in te zetten als jurylid? Of heb je interesse in de jurycursus?

We horen graag van je!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over AVC Atletiek Vereniging Castricum

Atletiek Vereniging Castricum is een vereniging voor jong en oud, recreant en topsporter. In de praktijk zijn onze groepen voor volwassenen voornamelijk loopgroepen, zowel voor beginners als voor gevorderden. De jeugd tot 18 jaar traint naast het hardlopen ook op ver- en hoogspringen, en werpnummers als balwerpen, kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen. Dit maakt atletiek een zeer gevarieerde sport voor iedereen, op recreatief- of wedstrijdniveau. AV Castricum heeft ruim 600 leden, de leeftijd varieert tussen de 5 en de 90 jaar. Veel leden zijn al jarenlang trouw lid vanwege de gezellige sfeer binnen de vereniging, en zij genieten van het sporten op de mooiste sportaccommodatie van Castricum en omgeving.

Sportpark De Duinloper
Op Sportpark “de Duinloper” beschikt AV Castricum over een zesbaans kunststof atletiekbaan met voorzieningen voor alle technische nummers.
Op de atletiekbaan vinden trainingen en wedstrijden plaats. Ook is dit de start- en finish van de jaarlijkse serie Strand- en duinlopen. In de zomer vinden de meeste looptrainingen plaats in de duinen en op het strand.
Ons clubhuis beschikt over een eigen fitnessruimte.
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
Jul7
Full of Life triatlon Castricum
Event · 7 jul, 11:00 - 19:00
Castricum
Full of Life triatlon Castricum
Triatlon Castricum is op zoek naar Vrijwilligers die op de dag zelf allerlei dingen oppakken.Geplaatst door Stichting Triatlon Castricum
Jeugdtrainer Badminton
Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 2 sep
Castricum
Jeugdtrainer Badminton
Wij zoeken een enthousiaste vaste jeugdtrainer die onze jeugdgroep van 11 deelnemers van 10 t/m 16 jaar badmintontraining willen gevenGeplaatst door Badminton Club Castricum
Vrijwilliger fietsen met elektrische duofiets gezocht.
Structureel werk · Flexibele uren
Castricum
Vrijwilliger fietsen met elektrische duofiets gezocht.
In overleg met u, de cliënt en begeleider wordt afgesproken op welk moment een fietstochtje gemaakt wordt met de cliënt op de duofiets met trapondersteuning. Geplaatst door Standbyte Odion
Barcoordinator zaterdag of zondag
Structureel werk · 4–5 uur/week
Castricum
Barcoordinator zaterdag of zondag
Als Barcoördinator ben je de supervisor achter de bar en help je de ouders en leden. Je opent en/of sluit af en nieuwe vrijwilligers moeten ingewerkt worden.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Secretaris sportvereniging
Structureel werk · 1–2 uur/week
Castricum
Secretaris sportvereniging
In het bestuur zijn wij op zoek naar een secretaris. Dus ben jij goed met regeltjes en het bijhouden van agenda’s, dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Barvrijwilliger woensdagmiddag en vrijdagmiddag
Structureel werk · 1–4 uur/week
Castricum
Barvrijwilliger woensdagmiddag en vrijdagmiddag
Als barvrijwilliger ben je de tijdens de trainingen van de jongste kinderen achter de bar te vinden. Je opent en/of sluit af.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)

Comments