Parcourspost bij wedstrijden

Parcourspost bij wedstrijden

Taak · 2–4 uur
Zeeweg 4, 1901 NZ Castricum, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
AVC Atletiek Vereniging Castricum
#76231
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkcastricum.nl/o/AVC-Atletiekvereniging-Castricum/activiteiten/Parcourspost-bij-wedstrijden/76231 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze parcoursposten zorgen ervoor dat de deelnemers aan de Strand- en Duinlopen veilig en in de goede richting lopen.

Uitgebreide omschrijving

Parcourspost

In de periode oktober tot februari organiseren we elk jaar 3 strand- en duinlopen en de Parnassia Groep loop. Dat kunnen we niet zonder vrijwilligers. Elk jaar hebben we hulp nodig op de dag van de Strand- & Duinlopen: van inschrijving tot finish, plus andere taken.

Taken:

De juiste richting wijzen voor de lopers (in de duinen of op het strand)

Lopers aanmoedigen

Tijdsbesteding:

Deze vrijwilligersfunctie kan flexibel worden ingedeeld en kost circa 2-4 uurtjes per wedstrijd. Je kunt per datum aangeven of je beschikbaar bent.

Meer informatie:

Ieder die zich heeft aangemeld, krijgt uiterlijk 1 week van tevoren bericht over de toebedeelde taak en plaats en tijdstip van melding.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Stuur dan een mail.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over AVC Atletiek Vereniging Castricum

Atletiek Vereniging Castricum is een vereniging voor jong en oud, recreant en topsporter. In de praktijk zijn onze groepen voor volwassenen voornamelijk loopgroepen, zowel voor beginners als voor gevorderden. De jeugd tot 18 jaar traint naast het hardlopen ook op ver- en hoogspringen, en werpnummers als balwerpen, kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen. Dit maakt atletiek een zeer gevarieerde sport voor iedereen, op recreatief- of wedstrijdniveau. AV Castricum heeft ruim 600 leden, de leeftijd varieert tussen de 5 en de 90 jaar. Veel leden zijn al jarenlang trouw lid vanwege de gezellige sfeer binnen de vereniging, en zij genieten van het sporten op de mooiste sportaccommodatie van Castricum en omgeving.

Sportpark De Duinloper
Op Sportpark “de Duinloper” beschikt AV Castricum over een zesbaans kunststof atletiekbaan met voorzieningen voor alle technische nummers.
Op de atletiekbaan vinden trainingen en wedstrijden plaats. Ook is dit de start- en finish van de jaarlijkse serie Strand- en duinlopen. In de zomer vinden de meeste looptrainingen plaats in de duinen en op het strand.
Ons clubhuis beschikt over een eigen fitnessruimte.
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
Barcoordinator zaterdag of zondag
Structureel werk · 4–5 uur/week
Castricum
Barcoordinator zaterdag of zondag
Als Barcoördinator ben je de supervisor achter de bar en help je de ouders en leden. Je opent en/of sluit af en nieuwe vrijwilligers moeten ingewerkt worden.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Vrijwilliger Onderhoud Terrein
Structureel werk · 1–2 uur/week
Castricum
Vrijwilliger Onderhoud Terrein
Wij op zoek naar een enthousiasteling die ons kan helpen met het onderhoud van het terrein, zoals snoeien en schoonhouden van de paden.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Secretaris sportvereniging
Structureel werk · 1–2 uur/week
Castricum
Secretaris sportvereniging
In het bestuur zijn wij op zoek naar een secretaris. Dus ben jij goed met regeltjes en het bijhouden van agenda’s, dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Barvrijwilliger woensdagmiddag en vrijdagmiddag
Structureel werk · 1–4 uur/week
Castricum
Barvrijwilliger woensdagmiddag en vrijdagmiddag
Als barvrijwilliger ben je de tijdens de trainingen van de jongste kinderen achter de bar te vinden. Je opent en/of sluit af.Geplaatst door Mixed Hockey Club Castricum (MHCC)
Als vervoer vrijwilliger kan je alle kanten op!
Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 12 mrt 2024
Castricum
Als vervoer vrijwilliger kan je alle kanten op!
Ben jij klaar om een held te worden voor mensen die wat extra hulp nodig hebben om zich te verplaatsen? Geplaatst door Welzijn Castricum
Vrijwillige Horecamedewerkers Museumcafé gezocht
Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 16 feb 2024
Castricum
Vrijwillige Horecamedewerkers Museumcafé gezocht
Hildes Heerlykhyd is het museumcafé van Huis van Hilde, archeologie museum in Castricum. We zoeken flexibel inzetbare vrijwillige horecamedewerkers.Geplaatst door Huis van Hilde

Comments