Coördinator Opleidingen Noord-Kennemerland

Coördinator Opleidingen Noord-Kennemerland

Structureel werk · 0–4 uur/week
Flexibele locatie
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningZorgSociale rechtvaardigheid
3 Goede gezondheid en welzijn4 Kwaliteitsonderwijs10 Ongelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement
#82043
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkcastricum.nl/o/Rode-Kruis-Regio-Noord-West-Team-Vrijwilligersmanagement/activiteiten/Coordinator-Opleidingen-Noord-Kennemerland/82043 om je aan te melden

Contactpersoon

Rode Kruis WestfrieslandStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Het Rode Kruis doet vele inzetten op evenementen met vrijwillige EHBO-ers. Hulpverleners leiden we grotendeels zelf op tot gecertificeerd EHBO-er.

Uitgebreide omschrijving

Het Rode Kruis doet vele inzetten op evenementen met vrijwillige EHBO-ers. Hulpverleners leiden we grotendeels zelf op tot gecertificeerd EHBO-er.

Kun jij goed organiseren en krijg je daar energie van? Is het wat voor jou om de interne opleidingen in Alkmaar en omgeving in goede banen te leiden? Dan zijn we op zoek naar jou!


Binnen het district Noord-Holland Noord is de afdeling/locatie Noord-Kennemerland op zoek naar een:


Coördinator Opleidingen Noord-Kennemerland (vrijwillig)


Over wat je gaat doen


· Als drijvende kracht organiseer jij de interne EHBO opleidingen, cursussen en trainingen van het Rode Kruis in de regio Alkmaar (hiervoor zijn complete draaiboeken en alle benodigde instructiematerialen aanwezig).

· Je communiceert met deelnemers en instructeurs en organiseert de benodigde locatie, middelen en materialen in overleg met logistiek/magazijn.

· Je signaleert opleidingsbehoeftes en initieert nieuwe en/of gevarieerde opleidingsaspecten.

· Dit alles doe je in samenwerking met het beroepsteam en het bestuur van het district.

· Je wisselt periodiek je kennis en ervaring uit met andere afdelingen binnen het district door deel te nemen aan gezamenlijk overleg.


Over wat jij meebrengt


· Je spreekt goed Nederlands en bent bekend met EHBO opleidingen omdat je die zelf hebt gedaan (hoeft niet bij het Rode Kruis).

· Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift.

· Je bent enthousiast, ondernemend, betrouwbaar en precies.

· Je kunt werken met Outlook, Word, Excel en bent bereid je te verdiepen in de online training applicaties van het Rode Kruis, zoals Tools en Heartbeat. Je hebt hiervoor een eigen computer/laptop tot jouw beschikking.

· Je hebt ongeveer 4 uur per week beschikbaar en woont bij voorkeur in of nabij Alkmaar.

· Je onderschrijft de grondbeginselen en het beleid van het Nederlandse Rode Kruis.


Over wat dit vrijwilligerswerk jou brengt


· Een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je veel vrijheid krijgt om de Opleidingen binnen de afdeling vorm te geven.

· Je komt in een enthousiaste omgeving en krijgt de kans om je coördinerende vaardigheden uit te breiden en/of te verdiepen. Daarbij kun je jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten inzetten voor de samenleving.

· Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; het Rode Kruis biedt een uitgebreid pakket aan trainingen en e-learning in de Rode Kruis Academie.

· Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en reiskosten en onkosten worden vergoed.

· Ook ben je verzekerd tijdens de werkzaamheden.


Iets voor jou?


Solliciteer direct via de sollicitatieknop!


Meer informatie kun je vinden op de website van het Rode Kruis.


Over ons


Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen, zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties. In Nederland helpt het Rode Kruis samen met meer dan veertienduizend vrijwilligers door onder andere Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp (onderwijs) en Burgerhulp te bieden.

Het Rode Kruis laat zich bij de keuze voor de juiste kandidaat niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Activiteit Delen

Over Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement

Met onze vrijwilligers en via onze lokale aanwezigheid leveren we een actieve bijdrage aan het versterken van gemeenschappen, zodat in tijd van de grootste nood niemand alleen staat. Via onze hulpverlening willen we de zelfredzaamheid van die gemeenschappen zo versterken dat mensen die daarin leven zichzelf en anderen kunnen helpen. We doen dit op basis van respect en medemenselijkheid.
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
Nieuw
Centralist Verbindingsdienst Noord-Holland Noord
Structureel werk · 0–8 uur/week
Alkmaar
Centralist Verbindingsdienst Noord-Holland Noord
Bij een ramp, incident of in een crisissituatie staan de vrijwilligers van het Rode Kruis klaar om hulp te bieden aan getroffenen. Geplaatst door Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement
TRAINSTERS HELDIN NOORD-HOLLAND NOORD
Structureel werk · 2–6 uur/week
Alkmaar
TRAINSTERS HELDIN NOORD-HOLLAND NOORD
Wil jij bijdragen aan het zelfvertrouwen van vrouwen, zodat zij de regie kunnen en durven nemen in een noodsituatie? Heb jij ervaring of affiniteit met trainingGeplaatst door Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement
Nieuw
Technisch medewerker Verbindingsdienst (vrijwilligersfunctie)
Structureel werk · 0–4 uur/week
Alkmaar
Technisch medewerker Verbindingsdienst (vrijwilligersfunctie)
Bij een ramp, incident of in een crisissituatie staan de vrijwilligers van het Rode Kruis klaar om hulp te bieden aan getroffenen.Geplaatst door Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement
Locatiecoördinator Evenementenhulp Noord-Holland Noord
Structureel werk · 2–4 uur/week
Castricum
Locatiecoördinator Evenementenhulp Noord-Holland Noord
Het district Noord-Holland Noord, locatie Noord-Kennemerland is voor de evenementenhulp op zoek naar een logistiek medewerker.Geplaatst door Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement
vrijwilliger timmerwerkplaats
Taak
Zuidschermer
vrijwilliger timmerwerkplaats
De vrijwilliger begeleidt bezoekers van de dagbesteding bij klusjes in de werkplaats. Het gaat om 2 uurtjes in de ochtend op maandag, woensdag of donderdag. Geplaatst door Thuisbij Zuidschermer
Samen fietsen op de duofiets
Taak · 0–2 uur
Limmen
Samen fietsen op de duofiets
Samen fietsen kan, door middel van de duofiets. De vrijwilliger fietst, zijn passagier mag meetrappen maar hoeft nietGeplaatst door ViVa!Zorggroep locatie De Cameren

Comments