Planner Evenementen Noord-Holland Noord (vrijwillig)

Planner Evenementen Noord-Holland Noord (vrijwillig)

Structureel werk · 1–3 uur/week
Flexibele locatie
CoördinerenAdvies & MentoringBegeleiding
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningSociale rechtvaardigheidZorg
3 Goede gezondheid en welzijn4 Kwaliteitsonderwijs10 Ongelijkheid verminderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement
#81688
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkcastricum.nl/o/Rode-Kruis-Regio-Noord-West-Team-Vrijwilligersmanagement/activiteiten/Planner-Evenementen-Noord-Holland-Noord-vrijwillig/81688 om je aan te melden

Contactpersoon

Rode Kruis WestfrieslandStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Bij vele evenementen biedt het Rode Kruis eerste hulp met eigen opgeleide EHBO-ers. Met vele vrijwilligers bemannen we de EHBO-posten.

Uitgebreide omschrijving

Bij vele evenementen biedt het Rode Kruis eerste hulp met eigen opgeleide EHBO-ers. Met vele vrijwilligers bemannen we de EHBO-posten. Er komt heel wat bij kijken voordat echt de eerste hulp kan worden verleend.


Als vrijwillige evenement planner ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief indelen van evenementen op de jaarkalender van het district NHN.


Over wat je gaat doen:


· Het beheer van de evenementenjaarkalender.


· Je coördineert aanvragen voor evenementen en beoordeelt de haalbaarheid op basis van beschikbare locaties en capaciteit.

· Je ondersteunt locatie coördinatoren door de beschikbaarheid en capaciteit voor evenementen per locatie bij te houden en voortdurend te monitoren.

· Locaties worden door jou geïnformeerd over nieuwe evenementaanvragen en je verzoekt om beschikbaarheid.

· De overdracht van informatie tussen aanvragers en locatiecoördinatoren wordt vlot en tijdig door jou verzorgd.

· Zo nodig coördineer je overleg en je rapporteert de planning en statusupdates aan de Districtscoördinator Evenementen Hulpverlening (DCE) en de Coördinator Hulpverlening (CHV).

· Je analyseert de jaarplanning om de balans en belasting van locaties en coördinatoren te waarborgen. Je identificeert eventuele knelpunten of overbelasting en voorstellen doen voor oplossingen.


Over jou


· Je spreekt en schrijft goed Nederlands (minimaal niveau B2) en hebt het vermogen om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen.


· Daarnaast ben je in het bezit van uitstekende organisatorische- en planningsvaardigheden en kun je effectief communiceren in de interactie met verschillende belanghebbenden.


· Problemen oplossen en flexibiliteit om snel te schakelen bij wijzigingen in planning passen helemaal bij jou.


· Bekendheid met evenementenplanning of vergelijkbare ervaring is een pluspunt.


· Je bent minimaal 3 uur per week beschikbaar en bent in het bezit van een laptop/computer.


Over wat dit vrijwilligerswerk jou brengt


· Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten.

· Veel voldoening, omdat jij echt een bijdrage levert aan de activiteiten van het Rode Kruis.

· Jouw vrijwilligerswerk is maatschappelijk van belang en zinvol.

· Je krijgt de kans je talenten te ontwikkelen; het Rode Kruis biedt een uitgebreid pakket aan trainingen en e-learnings in de Rode Kruis Academie.

· Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en reiskosten en onkosten worden vergoed.

· Ook ben je verzekerd tijdens de werkzaamheden.


Geïnteresseerd?


Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je reactie naar ons toe via onderstaande knop.


Over ons


Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen, zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties. In Nederland helpt het Rode Kruis samen met meer dan veertienduizend vrijwilligers door onder andere Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp (onderwijs) en Burgerhulp te bieden.

In het district Noord-Holland Noord zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen. Het geeft hen voldoening om van betekenis te zijn voor een ander. Én te groeien als mens. Collegialiteit is waardevol; de vrijwilligers helpen elkaar wanneer dat nodig is en ze houden rekening met elkaar. Samen staan ze klaar voor iedereen.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement

Met onze vrijwilligers en via onze lokale aanwezigheid leveren we een actieve bijdrage aan het versterken van gemeenschappen, zodat in tijd van de grootste nood niemand alleen staat. Via onze hulpverlening willen we de zelfredzaamheid van die gemeenschappen zo versterken dat mensen die daarin leven zichzelf en anderen kunnen helpen. We doen dit op basis van respect en medemenselijkheid.
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
Centralist Verbindingsdienst Noord-Holland Noord
Structureel werk · 0–8 uur/week
Alkmaar
Centralist Verbindingsdienst Noord-Holland Noord
Bij een ramp, incident of in een crisissituatie staan de vrijwilligers van het Rode Kruis klaar om hulp te bieden aan getroffenen. Geplaatst door Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement
Nieuw
Locatiecoördinator evenementenhulp Noord-Kennemerland (vrijwillig)
Structureel werk · 2–4 uur/week
Alkmaar
Locatiecoördinator evenementenhulp Noord-Kennemerland (vrijwillig)
Samen met jouw collega-coördinator maak je deel uit van het team evenementenhulp. Dit team bestaat naast jullie uit de coördinatoren van de andere locaties.Geplaatst door Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement
Nieuw
Technisch medewerker Verbindingsdienst (vrijwilligersfunctie)
Structureel werk · 0–4 uur/week
Alkmaar
Technisch medewerker Verbindingsdienst (vrijwilligersfunctie)
Bij een ramp, incident of in een crisissituatie staan de vrijwilligers van het Rode Kruis klaar om hulp te bieden aan getroffenen.Geplaatst door Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement
TRAINSTERS HELDIN NOORD-HOLLAND NOORD
Structureel werk · 2–6 uur/week
Alkmaar
TRAINSTERS HELDIN NOORD-HOLLAND NOORD
Wil jij bijdragen aan het zelfvertrouwen van vrouwen, zodat zij de regie kunnen en durven nemen in een noodsituatie? Heb jij ervaring of affiniteit met trainingGeplaatst door Rode Kruis Regio Noord-West, Team Vrijwilligersmanagement
Avondje plezier met spelletjes
Structureel werk · 3 uur/maand
Castricum
Avondje plezier met spelletjes
Het team ‘Spelenavond voor mensen met een beperking’ is op zoek naar een enthousiaste begeleider voor één dinsdagavond in de drie weken. Geplaatst door Welzijn Castricum

Comments