Post | mei 2024 | Vrijwilligersverhalen | 1 min lezen

Samen wandelen in het groen zorgt voor verbinding met elkaar en de natuur

Gezond Natuur Wandelen

Samen wandelen in het groen zorgt voor verbinding met elkaar en de natuur

Samen wandelen is gezelliger dan alleen! Daarom brengt Gezond Natuur Wandelen op meer dan 100 locaties in heel Nederland buurtgenoten samen met een gratis wekelijks uurtje wandelen in een rustig tempo. Altijd in de natuur of het groen van de stad.

Gezelligheid is het gezondste van onze wandelingen

Het zijn veelal hechte groepen die al jaren met elkaar wandelen en waarbij steeds meer nieuwe buurtgenoten aanhaken. Onze wandelaars vinden (buiten) bewegen belangrijk, maar wandelen vooral mee vanwege de gezelligheid. Ook drinken de wandelaars, voor wie dat wil, na afloop een kopje koffie met elkaar.

“Buurtgenoten ontmoeten, bewegen en de mooie natuur ervaren… Ik zou geen betere start van de week kunnen verzinnen!” – Petra, wandelaar

Wandelt u gezellig mee?

Door heel Nederland sluiten steeds meer buurtgenoten aan. Op een vaste plek en tijd in de buurt. In een rustig tempo, want iedereen is welkom. Wandel gezellig mee met één van de gratis wandelingen van Stichting Gezond Natuur Wandelen! Als wandelaar of als vrijwillige wandelbegeleider. Vind een wandeling in de buurt op www.gezondnatuurwandelen.nl.


De gratis wandelingen van Stichting Gezond Natuur Wandelen worden mede mogelijk gemaakt door Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Brentano’s Steun des Ouderdoms. 

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Energieklusser Cees Jan

"Energieklusser zijn is om meerdere redenen leuk, maar de belangrijkste reden is de waardering voor je werk van degene die jij helpt".

| Vrijwilligersverhalen
Wat doe je in de rol van Energieklusser?
De energieklussers gaan bij mensen langs met een smalle beurs op ...
Lees meer
Koffie schenken bij open inloop

Gastheer en gastvrouw bij de open inloop van Welzijn Castricum

| Vrijwilligersverhalen
Jos en Mariam toveren elke week met hun enthousiasme een glimlach op de gezichten van de bezoekers ...
Lees meer